Sidor

måndag 10 januari 2011

tantpoäng? käkoperation!

































herregud vilken hemsk dag.
jag vill verkligen bara åka hem till mamma och dö. var hos tandläkaren imorse på en vanlig koll. inga hål men lagningen jag fyllde i i linkan i våras var så dåligt gjord så ska fixa till det lite snabbt imorgon bitti (snabb tid?!). blev lite prat om mitt härliga underbett som vanligt, eftersom jag vägrar tandställning och eftersom det inte funkar på mig alls så var det inte längre aktuellt. däremot ska jag få träffa en specialist i april och diskutera en eventuell käkoperation. det ordet gör mig så himla rädd. började tjuta som en gris nyss när jag läste om vad det riktigt innebar. herregud, flytande föda i sex veckor (grym diet, but still) och ligga inne på sjukhus några dagar. plus att hela ansiktet svullnar upp och det dröjer ca tre veckor tills man kan gå till skolan. HERREGUD?! vad är detta? jag vill dö. dö. dö. men gör jag inte operationen kommer jag aldrig kunna äta normalt, plus att jag kommer se ut som en downie ännu mer. eller kronprisessan. här handlar det om uppoffringar hörrni! men att ligga ensam på ett sjukhus, åka hem och ta hand om sig själv i flera veckor utan orken att ens kunna gå ut genom dörren? nej har världens ångest, kan inte tänka på någonting annat. men man ska ju inte ta ut något i förskott... lätt att säga!

4 kommentarer:

  1. jag kommer och tar hand om dig! utan tvekan! kommer ju kunna välja att plugga på distans, så då kan jag bo med dig och ta hand om dig de där veckorna! snacka om att kunna ta ifatt den tid vi missat när du bott i gbg liksom ;)

    SvaraRadera
  2. åh det hade ju vart en sann vän alltså!! så jäkla nervös. ska träffa specialisten i april tror jag, så om det blir operation är det möjligt att det sker på sommarlovet, då är jag ju hemma kom jag på! men vi får se! du är finast i världen som ställer upp!

    SvaraRadera
  3. Oj vilket bud du kommer med! Jag ska oxå ta hand om dig!!! Jag kan skada mig lite så kan jag bli inlagd jag med! <3

    Men du tänk vilka fina tänder du kommer få och va kommer hända med körven när du går på sån diet :P

    SvaraRadera
  4. Eller hur! Dock inget bestämt än, men känns ju lite jobbigt! Haha jaa vad fin du är! :**

    Ja, inget downiesmile mer! Herregud, kommer sakna det lite... Haha jaa beach 2011 utan att anstränga sig! Sen vet ju både du och jag att körven aldrig kommer försvinna riktigt.. ;)

    SvaraRadera