Sidor

måndag 24 januari 2011

filmtips!














the runaways
och ganska ny film med dakota fanning och kristen stewart. skildrar livet hos några tonårsflickor - från att vara utstötta outsiders till att bli världskändisar. grymma skådespelare som skildrar en verklig historia! (the runaways har gjort kända låtar som i love rock and roll till exempel). den var skön att se på, mycket attityd och musik. men även roliga 70-talskläder. man får se mycket av hur droger kan påverka ens liv och gillar man lite tonårs-knark-verklighets-filmer är detta något sevärt! tyckte även denna filmen var väldigt bra, gillade slutet!



















stockholm boogie
en varm, komisk feel-good film om en utekväll i stockholm. ingen typisk svensk komedi utan verkligen en film man ser på om man ligger hemma i soffan och degar och vill fnissa lite. rekommenderar den verkligen!!










flickan
stor film om en liten flicka. annas föräldrar reser till afrika och hennes moster ska ta hand om henne medan de är borta. men hon sticker iväg med en kille och anna, tio år, får uppleva hur hårt livet är genom att leva själv. mörk och fin film som kanske inte uppskattas av alla. men gillar man mörka svenska dramafilmer om livet och utsatta barn så! jag tyckte det var en jättebra film, men tror som sagt inte den är något för den som är rädd för att se en "seg och lite deppig film".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar